Helllo beauties,

 

Mi s-a tot propus in ultima vreme sa incerc creionul de buze din gama Giordani. Zis si facut! Dupa 5 zile de testare a devenit unul dintre creioanele de buze preferate de mine si preconizez ca il voi folosi mult timp pe viitor.

Sa va spun mai mult despre acest produs. Eu l-am ales in nuanta Nude si se potriveste perfect cu rujul din aceeasi gama nuanta Nude Rose, pentru care am facut un review acum o saptamana.Ruj FPS 12 Giordani Gold Iconic Matte Ce gasesc foarte bun la acest creion este textura cremoasa care face aplicarea foarte usoara. In ciuda faptului ca are aceasta textura este rezistent la contact si pastreaza culoarea intensa pe buze mult timp, fara  sa se intinda. Este perfect daca iti doresti sa obtii un contur al buzelor natural, iar nuanta Nude pe care am ales-o da si senzatia de buze mai voluminoase.

Creion de buze Giordani Nude + Ruj Giordani Nude Rose

De asemenea, foarte utila este si pensula pentru blending (calitativa, cu peri moi) care se gaseste la celalalt capat al creionului si te ajuta sa obtii buze cat mai naturale atunci cand aplici sau intinzi rujul pe buze.

Concluzie: Cu siguranta imi voi achizitiona si celelalte 4 nuante disponibile!

Creion de buze Giordani Gold
%d blogeri au apreciat: