Hello hello,

Dupa cum va spuneam intr-un review anterior, astazi va scriu despre rimelul Giordani Gold Iconic All-in-One Mascara. Personal, sunt extrem de pretentioasa cand vine vorba de alegerea rimelului, deoarece sunt o impatimita a genelor lungi si cat mai dese, asadar caut un rimel care sa le faca pe toate.

La prima incercare, nu am fost foarte incantata de Mascara de la Giordani, poate si pentru faptul ca nu eram obisnuita cu produsul. Dupa repetate folosiri, am realizat ca ma impac destul de bine cu el. Genele sunt vizibil alungite dupa prima aplicare, iar aplicat in doua sau mai multe straturi ofera volum intens.( se poate observa si in poza de mai jos, unde am aplicat mascara in 2 straturi pe genele mele naturale)

 

Ce nu ma incanta foarte mult la acest produs este faptul ca  nu curbeaza genele asa cu mi-as fi dorit, insa asta ar fi fost o problema daca nu exista clestisorul de curbat genele. Daca folositi inainte de aplicare un clestisor pt curbat genele cu siguranta acestea vor arata curbate, lungi si pline de volum.

Ce mai gasesc interesant la acest rimel este modelul periutei de aplicare datorita careia produsul este foarte usor de aplicat pe genele inferioare si arata foarte bine.

 

Concluzie produs: I love it ! 👌👈

Giordani Gold Iconic All-in-One Mascara
%d blogeri au apreciat: