no filter
Giordani Gold Age Defying Foundation, nuanta Light Ivory      no filter

 

Swatch

 

 

Giordani Gold Age Defying Foundation, nuanta Light Ivory     No filter

 

Hello,

Am testat in ultimele zile fondul de ten de la Oriflame, Giordani Gold- Age Defying. Pana acum pot spune ca am fost multumita de produs. Imi place textura fluida a acestui fond de ten si faptul ca desi, initial, nu parea ca as fi nimerit nuanta potrivita, s-a adaptat foarte bine culorii tenului meu.

Am apreciat mult faptul ca fiind un fond de ten anti-imbatranire ( il recomand tuturor femeilor, indiferent de varsta) nu incarca tenul mai deloc as putea spune si il lasa sa para natural si luminos. Eu, personal, avand un ten normal spre mixt si cu mici imperfectiuni, tind spre un fond de ten cu acoperire mai mare decat acesta, insa ma impac si cu acest fond de ten aplicat in 2 straturi subtiri.

Il folosesc mereu impreuna cu baza de machiaj, Giordani Gold-Perfecting Make Up Base, (despre care voi face un review zilele urmatoare), intrucat hraneste tenul inainte de aplicarea machiajului si ajuta fond de tenul sa durereze considerabil mai mult. De asemenea, pentru un aspect cat mai natural poate fi aplicat cu beauty blender sau o pensula speciala pentru fond de ten.

Ca orice fond de ten cu textura fluida si nivel de acoperire light spre medium, nu pot spune ca ajunge sa dureze pana la 18 h, insa pentru mine e mai mult decat de ajuns faptul ca il aplic dimineata inainte sa plec si imi tine tenul fresh looking pana seara cand ma intorc (de preferat folosit impreuna cu baza de machiaj si pudra translucenta.)

Raport calitate-pret: ideal

Acum il gasesti in catalogul nr 4 impreuna cu baza de machiaj Giordani cu un pret special .

PS: Sa nu uit imi place foarte mult mirosul fresh spre floral al fond de tenului Giordani.

 

Giordani Gold, Age Defying Foundation, SPF 8, review
%d blogeri au apreciat: