DESCOPERA OPORTUNITATEA ORIFLAME

Devenind consultant independent Oriflame, iti poti cladi propria afacere. Fara a fi nevoie sa investesti niciun ban, tu decizi cât de mult vrei sa muncesti, iar noi te sustinem!

Numele meu este David Calujac si sunt un consultant Oriflame independent de aceea te invit sa te alaturi echipei mele Oriflame si beneficiezi de consultanta GRATUITA in alegerea produselor oriflame si construirea unei echipa de succes .

Acest site contine imagini si text preluate de pe www.oriflame.ro
Website administrat de un Consultant Oriflame Independent.
© 2016 www.dailyflame.ro - Toate drepturile rezervate
INSCRIE-TE RAPID SI SIMPLU!
Catalog     |     Beneficii Consultant     |     Beneficii Lider     |     BUN VENIT    |    Inscriere GRATUITA     |    Hai In KOS    |     Contact
dailyflame@yahoo.com
INFO-UTILE

    - Catalog Actual
    - CADOU Reprezentant
    - Relatii Clienti
    - Inscriere Consultant

CEI 3 PASI AI
PROGRAMULUI DE BUN VENIT
CADOUL TAU
PASUL
CADOUL TAU
PASUL
Înscrie-te în echipa Oriflame si realizeaza comenzi totale de 150 lei (pret catalog) în aceeasi campanie în care s-a realizat înscrierea. În urmatoarea campanie (nr 14 sau 15) vei primi Gel de dus si Lociune de corp Love Natures in valoare de 59 Lei, la pretul de doar 5 lei.
Daca ai realizat primul pas iar în campania nr 14 revii cu comenzi ce totalizeaza 250 lei la pret de catalog, vei primi în campania 15 Parfum Love Potion in caloare de 99 Lei pentru doar 7 Lei .
CADOUL TAU
PASUL
Ramai alaturi de noi si in Campania C15 sau 16 cu o comanda de 350 lei, asfel vei primi Tigaie Berlinger Hous de 26Cm  pentru doar 10 lei in comanda din C6  sau 17.
Alatura-te Oriflame si începe o calatorie incitanta catre succes si catre îndeplinire celor mai îndraznete visuri! 
Nu uita ca plata produselor le faci la livrare, in momentul cand ridici comanda !
Dupa completarea acestui formular de inscriere online o sa fi contactat de un operator dailyflame.ro si dupa alegerea ta bifand Curier sau Posta Romana vei primi si catalogul .