CATALOG      |      BENEFICII LIDER      |      BENEFICII CONSULTANT     |     INSCRIERE ORIFLAME      |     BUN VENIT      |      11,000 LEI BONUS      |      CONTACT   
OPORTUNITATEA
ORIFLAME

Povesti de succes!

Oriflame este partenerul perfect pentru a-ti īndeplini visurile. Conteaza doar sa īti doresti cu adevarat, iar noi te vom īndruma, pas cu pas, sa īti cāstigi independenta financiara si sa īti atingi visurile.

Povesti de succes, oameni reali, succes adevarat .

Oriflame este partenerul perfect pentru a īti īndeplini visurile. Conteaza doar sa īti doresti cu adevarat, iar noi te vom īndruma, pas cu pas, sa īti cāstigi independenta financiara si sa īti atingi visurile. Afla povestile de succes ale liderilor Oriflame si alatura-te chiar azi!


Dana si Ticu Dram

Totul a demarat īn ianuarie 1996 si nu ne īnchipuiam pe atunci ce va īnsemna si, mai ales, cum ne va schimba viata īntālnirea cu compania Oriflame. Putem spune ca a fost „dragoste la prima vedere’’, din start ne-a īncāntat ideea de a putea comanda produsele cosmetice necesare, direct din catalog, dar mai ales faptul ca o firma suedeza īsi propunea sa introduca produse cosmetice de calitate īn Romānia.

DESPRE MINE SI DAILYFLAME.RO

Numele meu este David Calujac si sunt un consultant Oriflame independent de aceea te invit sa te alaturi echipei mele Oriflame si beneficiezi de consultanta GRATUITA in alegerea produselor Oriflame si construirea unei echipa de succes .
© 2016-2019 www.dailyflame.ro - Toate drepturile rezervate
INFO UTILE:

    > CATALOG ACTUAL
    > CADOU BUN VENIT !
    > INSCRIE-TE GRATUIT !
    > INFO CLIENT
DESCOPERA OPORTUNITATEA ORIFLAME

Devenind consultant independent Oriflame, iti poti cladi propria afacere. Fara a fi nevoie sa investesti niciun ban, tu decizi cāt de mult vrei sa muncesti, iar noi te sustinem!
Acest site contine imagini si text preluate de pe www.oriflame.ro
Website administrat de un Consultant Oriflame Independent.