Catalog     |     Beneficii Consultant     |     Beneficii Lider     |     BUN VENIT    |    Inscriere GRATUITA     |    Hai In KOS    |     Contact
SEMINARUL MANAGERILOR 2019 - KOS
OPORTUNITATEA
ORIFLAME
Stiai ca afacerea ta Oriflame īti poate duce la o destinatie de vis. E adevarat! Califica-te pentru Seminarul Managerilor din 2019 si viziteaza cu noi frumoasa insula greceasca Kos!

Visezi la o destinatie calda, īnsorita, īnconjurata de mare, nisip si peisaje de vis? Apoi, trebuie sa ni te alaturi la Seminarul Managerilor din 2019 de pe insula greceasca Kos!

Situata īn partea de sud-est a Marii Egee, Kos este una dintre destinatiile cele mai populare din Dodecanese. Si nu e de mirare! Kos are plaje uimitoare, atractii unice, bucatarie delicioasa si o atmosfera de vacanta. Timp de patru zile de neuitat te vei bucura de tot ce are Kos de oferit, īn timp ce te si dezvolti ca lider.

Kos este cunoscuta ca o insula de Wellness, datorita aerului curat, māncarurilor mediteraneene sanatoase si peisajelor naturale. Kos este un amestec fantastic de turism si de izolare, cu sate fermecatoare, vederi pitoresti si natura frumoasa. Cu peste 100 de kilometri de coasta, Kos se māndreste cu unele dintre cele mai faimoase plaje din Marea Egee.
Conditii calificare :

  • Ajungi si te mentii la 12% si pastrezi nivelul minimum 3 cataloage si neaparat in C3 2018 .
  • Realizezi targetul de recruti personali in pasul 1 WP in minimum 7 din cele 12 campanii
  • Comanda personala de minim 100 BP in campania in care ai realizat targetul de recruti sau calificarea de 12%

Ce inseamna WP1?

WP1 sunt persoane noi inscrise direct de tine care au prima comanda de minim 150 lei (pret catalog) in campania (catalogul) respectiva.
PERIOADA DE CALIFICARE: C9 2018-C3 2019

Vrei mai multe informati legate de Kos Oriflame 2019 ?


Completeaza Formularul si te vom contacta in maxim 48 ORE !
ALATURA-TE ORIFLAME !
Cu Oriflame arati bine, castigi bani si te distrezi!

DESCOPERA OPORTUNITATEA ORIFLAME

Devenind consultant independent Oriflame, iti poti cladi propria afacere. Fara a fi nevoie sa investesti niciun ban, tu decizi cāt de mult vrei sa muncesti, iar noi te sustinem!

Numele meu este David Calujac si sunt un consultant Oriflame independent de aceea te invit sa te alaturi echipei mele Oriflame si beneficiezi de consultanta GRATUITA in alegerea produselor oriflame si construirea unei echipa de succes .

Acest site contine imagini si text preluate de pe www.oriflame.ro
Website administrat de un Consultant Oriflame Independent.
© 2016 www.dailyflame.ro - Toate drepturile rezervate
INFO-UTILE

    - Catalog Actual
    - CADOU Reprezentant
    - Relatii Clienti
    - Inscriere Consultant