CATALOG      |      BENEFICII LIDER      |      BENEFICII CONSULTANT     |     INSCRIERE ORIFLAME      |     BUN VENIT      |      11,000 LEI BONUS      |      CONTACT   
OPORTUNITATEA
ORIFLAME
CUM CASTIGI CU ORIFLAME

Daca TU vrei, Oriflame TE AJUTA si, cu PASIUNE, ne vom bucura ÎMPREUNA de succes, în SPIRITUL Oriflame!


    COMPANIE DE COSMETICE DE INCREDERE
Cu 45 de ani de experienta in domeniu, Oriflame stie cum sa implineasca visurile oamenilor. Produse  de calitate combina tot ce natura ofera mai bun cu cele mai noi descoperiri tehnologice. Oriflame are un portofoliu cu peste 1000 de produse ce scot in evidenta ultimele tendinte in machiaj, ce au la baza cele mai avansate ingrediente si arome deosebite pentru a-ti sublinia frumusetea naturala. Cu peste 300 de produse noi lansate in fiecare an cu siguranta vei fi rafatata de multitudinea alegerilor.

    CALITATE
Produsele Oriflame ofera garantia satisfactiei 100%. Daca nu sunteti multumiti cu un produs il returnati in 30 de zile si primiti banii inapoi pe el.

    CATALOAGE PE AN – 17
La fiecare 3 saptamani se lanseaza un nou catalog pe piata plin de oferte irezistibile. Este accesibil si online de unde poti face comanda oricand doresti.

    DISCOUNT-URI EXCELENTE
Procentul discounturilor realizate la comenzile efectuate de reprezentanti Oriflame:

    VINZI USOR CASTIGI RAPID
Acum poti face economii mult mai repede. La fiecare 3 saptamani ai un nou catalog la dispozitie plin de produse de calitate si oferte incantatoare pe care sa-l arati tuturor prietenilor tai.

    PLATA PRODUSELOR
Plata produselor se face la livrare, in momentul cand ridici comanda de la curier sau de la sediu Oriflame . Pentru a obtine credit pentru comenzi trebuie sa dovedesti ca esti un consultant de incredere, iar dupa primele 3-5 comenzi cu plata ramburs, poti obtine plata produselor la termen .


DESPRE MINE SI DAILYFLAME.RO

Numele meu este David Calujac si sunt un consultant Oriflame independent de aceea te invit sa te alaturi echipei mele Oriflame si beneficiezi de consultanta GRATUITA in alegerea produselor Oriflame si construirea unei echipa de succes .
© 2016-2019 www.dailyflame.ro - Toate drepturile rezervate
INFO UTILE:

    > CATALOG ACTUAL
    > CADOU BUN VENIT !
    > INSCRIE-TE GRATUIT !
    > INFO CLIENT
DESCOPERA OPORTUNITATEA ORIFLAME

Devenind consultant independent Oriflame, iti poti cladi propria afacere. Fara a fi nevoie sa investesti niciun ban, tu decizi cât de mult vrei sa muncesti, iar noi te sustinem!
Acest site contine imagini si text preluate de pe www.oriflame.ro
Website administrat de un Consultant Oriflame Independent.