CATALOG      |      BENEFICII LIDER      |      BENEFICII CONSULTANT     |     INSCRIERE ORIFLAME      |     BUN VENIT      |      11,000 LEI BONUS      |      CONTACT   
OPORTUNITATEA
ORIFLAME

Frumusete, bani & succes! Bucura-te de toate
înainte de vârsta de 30 de ani!

Sunt tineri, încrezatori si frumosi! Au tot ce le trebuie pentru a reusi, la fel ca si tine! „Oamenii de succes încep înainte sa se simta pregatiti”, spune Richard Branson... care vorbeste din experienta!


Care sunt cei mai tineri guru ai momentului în materie de moda si beauty? Ei sunt admirati, urmariti si imitati!

Essie Button (24), este o bloggerita canadianca cu 173.000 followers pe Twitter si cu multi fani care îi urmeaza sfaturile pretioase în frumusete. Are un blog foarte vesel, cu imagini vibrante, plin cu noutati din domeniul frumusetii si recenzii de produse cosmetice. Daca îi accesezi canalul de YouTube, vei gasi mereu tutoriale noi, detalii despre produse, prezentate cu bucurie si pozitivism.

Michelle Phan (29), super bloggerita americanca, are aproximativ 7 milioane de abonati pe YouTube, un contract de invidiat cu o cunoscuta companie de produse cosmetice si un site practic si interactiv, cu sfaturi legate de frumusete, care sa te ajute sa ai un look impecabil din cap pâna în picioare. Interesant, nu?

Chiara Ferragni (28), Si-a postat primele articole pe blogul sau în 2009, când avea doar 22 ani. În martie 2011, expertii din industria modei au numit-o „una dintre cele mai mari descoperiri în moda strazii din New York a anului”. Teen Vogue a desemnat-o drept „Bloggerul momentului”, pe când înca mai studia dreptul la Universitatea Bocconi si lucra ca designer vestimentar. Pâna la acea vreme, blogul sau ajunsese la 1 milion de vizitatori si 12 milioane de comentarii pe luna. Acum se bucura de peste 5.3 milioane de followers pe Instagram.

Leandra Medine (27), este scriitoare si bloggerita de moda din SUA, cunoscuta pentru The Man Repeller, un site cu umor pentru moda serioasa. A început sa se bucure de celebritate înca de la 24 de ani, fiind prezentata în Forbes „30 sub 30” drept „unul dintre cei mai influenti trendsetteri ai anului”. TIME's a inclus The Man Repeller în top „25 cele mai bune Bloguri din 2012.”

Coco Chanel, înainte de a fi o legenda a modei si un succes comercial, creea palarii. În 1910 a devenit milionara (din afacerea cu palarii) si si-a deschis un butique în Paris, numit Chanel Modes. Avea doar 27 de ani.

DESPRE MINE SI DAILYFLAME.RO

Numele meu este David Calujac si sunt un consultant Oriflame independent de aceea te invit sa te alaturi echipei mele Oriflame si beneficiezi de consultanta GRATUITA in alegerea produselor Oriflame si construirea unei echipa de succes .
© 2016-2019 www.dailyflame.ro - Toate drepturile rezervate
INFO UTILE:

    > CATALOG ACTUAL
    > CADOU BUN VENIT !
    > INSCRIE-TE GRATUIT !
    > INFO CLIENT
DESCOPERA OPORTUNITATEA ORIFLAME

Devenind consultant independent Oriflame, iti poti cladi propria afacere. Fara a fi nevoie sa investesti niciun ban, tu decizi cât de mult vrei sa muncesti, iar noi te sustinem!
Acest site contine imagini si text preluate de pe www.oriflame.ro
Website administrat de un Consultant Oriflame Independent.