DESCOPERA OPORTUNITATEA ORIFLAME

Devenind consultant independent Oriflame, iti poti cladi propria afacere. Fara a fi nevoie sa investesti niciun ban, tu decizi cāt de mult vrei sa muncesti, iar noi te sustinem!

Numele meu este David Calujac si sunt un consultant Oriflame independent de aceea te invit sa te alaturi echipei mele Oriflame si beneficiezi de consultanta GRATUITA in alegerea produselor Oriflame si construirea unei echipa de succes .

Acest site contine imagini si text preluate de pe www.oriflame.ro
Website administrat de un Consultant Oriflame Independent.
© 2016 www.dailyflame.ro - Toate drepturile rezervate
Catalog     |     Beneficii Consultant     |     Beneficii Lider     |     BUN VENIT    |    Inscriere GRATUITA     |    Hai In KOS    |     Contact
Invita 2 prietene si te rasplatim !OPORTUNITATEA
ORIFLAME
INFO-UTILE

    - Catalog Actual
    - CADOU Reprezentant
    - Relatii Clienti
    - Inscriere Consultant

* Produsele cadou sunt cumulative: Pentru 2 recrut cu pasul 2 primesti 1  O Geanta/Geanta cosmetica, pentru 4 recruti cu pasul 2 primesti 2 Geanti/Geanti cosmetice ...etc.
CADOUL TAU
C16
Invita doi prieteni sa se alature Oriflame, ajuta-i sa realizeze Pasul 2 din Programul de bun venit C16 si primesti Geanta Woven de Weekend pentru numai 10 lei. Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruti care au finalizat Pasul 2 din Programul de bun venit C16, sponsorul poate alege un beneficiu, pentru 4 recruti doua beneficii, samd. Produsele cadou se primesc īn comanda din campania C1 2018.
CADOUL TAU
C17
Invita doi prieteni sa se alature Oriflame, ajuta-i sa realizeze Pasul 2 din Programul de bun venit C17 si primesti Geanta de Cosmetice Black pentru numai 10 lei. Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruti care au finalizat Pasul 2 din Programul de bun venit C17, sponsorul poate alege un beneficiu, pentru 4 recruti doua beneficii, samd. Produsele cadou se primesc īn comanda din campania C2 2018.

ALATURA-TE ORIFLAME !
Cu Oriflame arati bine, castigi bani si te distrezi!