ALATURA-TE ORIFLAME !
Cu Oriflame arati bine, castigi bani si te distrezi!

DESCOPERA OPORTUNITATEA ORIFLAME

Devenind consultant independent Oriflame, iti poti cladi propria afacere. Fara a fi nevoie sa investesti niciun ban, tu decizi cāt de mult vrei sa muncesti, iar noi te sustinem!

Numele meu este David Calujac si sunt un consultant Oriflame independent de aceea te invit sa te alaturi echipei mele Oriflame si beneficiezi de consultanta GRATUITA in alegerea produselor oriflame si construirea unei echipa de succes .

Acest site contine imagini si text preluate de pe www.oriflame.ro
Website administrat de un Consultant Oriflame Independent.
© 2016 www.dailyflame.ro - Toate drepturile rezervate
Catalog     |     Beneficii Consultant     |     Beneficii Lider     |     BUN VENIT    |    Inscriere GRATUITA     |    Hai In KOS    |     Contact
Invita 2 prietene si te rasplatim
cu o Tigaie Berlinger Hous  !OPORTUNITATEA
ORIFLAME
INFO-UTILE

    - Catalog Actual
    - CADOU Reprezentant
    - Relatii Clienti
    - Inscriere Consultant

* Produsele cadou sunt cumulative: Pentru 2 recrut cu pasul 2 primesti o Tigaie, pentru 4 recruti cu pasul 2 primesti doua tigai ...etc.
CADOUL TAU
C13
Invita 2 prieteni sa se alatura Oriflame, Ajutai sa realizeze pasul 2 din programul de bun venit . Asfel tu primesti Tigaie Berlinger Hous 26  cm in valoare de 170 lei pentru doar 10 lei in comanda din campania C15 .

CADOUL TAU
C14
Invita 2 prieteni sa se alatura Oriflame, Ajutai sa realizeze pasul 2 din programul de bun venit . Asfel tu primesti Tigaie Berlinger Hous 26  cm in valoare de 170 lei pentru doar 10 lei in comanda din campania C16 .