ALATURA-TE ORIFLAME !
Cu Oriflame arati bine, castigi bani si te distrezi!

DESCOPERA OPORTUNITATEA ORIFLAME

Devenind consultant independent Oriflame, iti poti cladi propria afacere. Fara a fi nevoie sa investesti niciun ban, tu decizi cât de mult vrei sa muncesti, iar noi te sustinem!

Numele meu este David Calujac si sunt un consultant Oriflame independent de aceea te invit sa te alaturi echipei mele Oriflame si beneficiezi de consultanta GRATUITA in alegerea produselor oriflame si construirea unei echipa de succes .

Acest site contine imagini si text preluate de pe www.oriflame.ro
Website administrat de un Consultant Oriflame Independent.
© 2016 www.dailyflame.ro - Toate drepturile rezervate
CEI 3 PASI AI
PROGRAMULUI DE BUN VENIT
Catalog     |     Beneficii Consultant     |     Beneficii Lider     |     BUN VENIT    |    Inscriere GRATUITA     |    Hai In KOS    |     Contact
INFO-UTILE

    - Catalog Actual
    - CADOU Reprezentant
    - Relatii Clienti
    - Inscriere Consultant

OPORTUNITATEA
ORIFLAME
CADOUL TAU
PASUL
Înscrie-te în echipa Oriflame si realizeaza comenzi totale de 150 lei (pret catalog) în aceeasi campanie în care s-a realizat înscrierea. În urmatoarea campanie (nr 14 sau 15) vei primi Gel de dus si Lociune de corp Love Natures in valoare de 59 Lei, la pretul de doar 5 lei.

CADOUL TAU
PASUL

CADOUL TAU
PASUL
Daca ai realizat primul pas iar în campania nr 14 revii cu comenzi ce totalizeaza 250 lei la pret de catalog, vei primi în campania 15 Parfum Love Potion in caloare de 99 Lei pentru doar 7 Lei .

Ramai alaturi de noi si in Campania C15 sau 16 cu o comanda de 350 lei, asfel vei primi Tigaie Berlinger Hous de 26Cm  pentru doar 10 lei in comanda din C6  sau 17.