CATALOG      |      BENEFICII LIDER      |      BENEFICII CONSULTANT     |     INSCRIERE ORIFLAME      |     BUN VENIT      |      11,000 LEI BONUS      |      CONTACT   
OPORTUNITATEA
ORIFLAME
DESPRE MINE SI DAILYFLAME.RO

Numele meu este David Calujac si sunt un consultant Oriflame independent de aceea te invit sa te alaturi echipei mele Oriflame si beneficiezi de consultanta GRATUITA in alegerea produselor Oriflame si construirea unei echipa de succes .
© 2016-2019 www.dailyflame.ro - Toate drepturile rezervate
INFO UTILE:

    > CATALOG ACTUAL
    > CADOU BUN VENIT !
    > INSCRIE-TE GRATUIT !
    > INFO CLIENT
DESCOPERA OPORTUNITATEA ORIFLAME

Devenind consultant independent Oriflame, iti poti cladi propria afacere. Fara a fi nevoie sa investesti niciun ban, tu decizi cât de mult vrei sa muncesti, iar noi te sustinem!
Acest site contine imagini si text preluate de pe www.oriflame.ro
Website administrat de un Consultant Oriflame Independent.
CADOUL TAU
PASUL
CADOUL TAU
PASUL
CADOUL TAU
PASUL
Înscrie-te la Oriflame, cumpara produse din catalogul C2 sau C3 (în functie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (pret de catalog) si vei primii Crema de corp Divine , în valoare de 42.90 lei. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare, pentru numai 5 lei.
Revino în campania imediat urmatoare, cumpara produse din catalogul C3 sau C4 (în functie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (pret de catalog) si vei primi portofelul Aquarian în valoare de 79.99 lei. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare pentru numai 7 lei.
Ramâi alaturi de noi si, în cea de-a treia campanie, cumpara produse din catalogul C4 sau C5 (în functie de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 350 lei cumulat (pret de catalog) si vei primi geanta Aquarian , în valoare de 169.99 lei. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare, pentru numai 10 lei.
CEI 3 PASI AI PROGRAMULUI DE
BUN VENIT !