DESCOPERA OPORTUNITATEA ORIFLAME

Devenind consultant independent Oriflame, iti poti cladi propria afacere. Fara a fi nevoie sa investesti niciun ban, tu decizi cât de mult vrei sa muncesti, iar noi te sustinem!

Numele meu este David Calujac si sunt un consultant Oriflame independent de aceea te invit sa te alaturi echipei mele Oriflame si beneficiezi de consultanta GRATUITA in alegerea produselor Oriflame si construirea unei echipa de succes .

Acest site contine imagini si text preluate de pe www.oriflame.ro
Website administrat de un Consultant Oriflame Independent.
© 2016 www.dailyflame.ro - Toate drepturile rezervate
Catalog     |     Beneficii Consultant     |     Beneficii Lider     |     BUN VENIT    |    Inscriere GRATUITA     |    Hai In KOS    |     Contact
INFO-UTILE

    - Catalog Actual
    - CADOU Reprezentant
    - Relatii Clienti
    - Inscriere Consultant

OPORTUNITATEA
ORIFLAME
CADOUL TAU
PASUL
Înscrie-te la Oriflame, cumpara produse din catalogul C16 sau C17 (în functie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (pret de catalog) si vei primi apa de parfum So Fever, în valoare de 94.90 lei. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare, pentru numai 5 lei.CADOUL TAU
PASUL
Ramâi alaturi de noi si, în cea de-a treia campanie, cumpara produse din catalogul C1 sau C2 (în functie de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 350 lei cumulat (pret de catalog) si vei primi geanta Woven, în valoare de 169.99 lei. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare, pentru numai 10 lei.
ALATURA-TE ORIFLAME !
Cu Oriflame arati bine, castigi bani si te distrezi!
CEI 3 PASI AI
PROGRAMULUI DE BUN VENIT
CADOUL TAU
PASUL
Revino în campania imediat urmatoare, cumpara produse din catalogul C17 sau C1 (în functie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (pret de catalog) si vei primi portofelul Woven în valoare de 79.99 lei. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania urmatoare pentru numai 7 lei.