GAMA NOVAGE CREATĂ SPECIAL PENTRU BĂRBAȚI

DESPRE NOVAGE MEN


Cercetătorii Oriflame au dezvoltat NovAge Men – gama de îngrijire a pielii pentru bărbați. Creată cu ajutorul unor tehnologii bioactive de ultimă oră, această gamă oferă soluția completă ce răspunde nevoilor specifice ale pielii bărbaților. Tehnologia anti-îmbătrânire Baobab acționează la nivelul efectelor îmbătrânirii cutanate ale Versicanului, iar extractul din celule stem din arbore de cafea contribuie la stimularea energiei celulare.

Produse special dezvoltate pentru pielea bărbaților, pentru combaterea semnelor de îmbătrânire și oboseală. Cu efect de energizare, împrospătare, netezire și întinerire. Folosite ca rutină zilnică, au un efect anti-oboseală dovedit clinic.

CARE E DIFERENȚA DINTRE TENUL BĂRBAȚILOR ȘI AL FEMEILOR?


Studiile aprofundate arată că semnele de îmbătrânire apar mai târziu pe pielea bărbaților decât pe cea a femeilor. Cu toate acestea, din cauza testosteronului conținut de pielea bărbaților, odată ce procesul de maturizare se declanșează, este mult mai dramatic.

La acesta contribuie suplimentar și un biomarker numit Versican – o proteină științific dovedită a fi direct legată de îmbătrânirea pielii bărbaților.

Un al treilea factor esențial este faptul că pielea groasă și rezistentă a bărbaților are nevoie de energizare. În lipsa energiei vitale, pielea începe să arate obosită și palidă – ultimul lucru pe care bărbații doresc să îl vadă atunci când se privesc în oglindă.

PRODUSELE


Folosite ca rutină zilnică, au un efect anti-oboseală dovedit clinic. Setul NovAge Men conține: gel de curățare, cremă de ochi, ser și loțiune. Se aplică în fiecare dimineață și seară.

1. Gel de curățare purificator și exfoliant NovAge Men (cod 33198) – 39,90 Lei
Gel pentru spălarea feței cu efect intens de curățare și purificare, dezvoltat cu cărbune negru japonez și particule exfoliante de origine naturală. Îndepărtează celulele moarte și impuritățile de la suprafața pielii. Instantaneu, pielea capătă un aspect revitalizat și matifiat, fără luciu inestetic.

2. Gel tonifiant pentru zona de contur a ochilor NovAge Men (cod 33199) –64.90 Lei
Gel tonifiant pentru zona de contur a ochilor, dezvoltat cu tehnologia anti-îmbătrânire Baobab, cofeină și extract de celule stem din arbore de cafea. Reduce aspectul ridurilor, cearcănele și pungile de sub ochi, pentru o privire întinerită și plină de prospețime. Aplicator cu bilă pentru ușurință în utilizare.

3. Ser revitalizant și hidratant NovAge Men (cod 33200) – 119,90 Lei
Ser cu efect super-energizant, dezvoltat cu tehnologia anti-îmbătrânire Baobab, extract de celule stem din arbore de cafea și un complex de vitamine și minerale Revitalizează, hidratează, calmează și răcorește instantaneu pielea, conferindu-i un aspect odihnit și împrospătat pe tot parcursul zilei.

4. Loțiune gel anti-îmbătrânire NovAge Men (cod 33201) – 94.90 Lei
Loțiune avansată de zi și noapte, dezvoltată cu tehnologia anti-îmbătrânire Baobab, extract de celule stem din arbore de cafea și Gingko cu proprietăți antioxidante. Diminuează vizibil toate semnele de îmbătrânire și oboseală, redând pielii suplețea și luminozitatea. Menține hidratarea timp de 24 de ore. Pielea capătă un aspect întinerit și tonifiat.

Produsele NovAge Men sunt disponibile și sub formă de set (cod 29446) –189 LEI


NOVAGE MEN
Etichetat pe:                        
%d blogeri au apreciat: