Bună dragile mele,

 

Revin in sfârșit cu un review!! Dupa câteva săptămâni bune de stres si scris la licență, m-am decis ca orice persoana să mă răsfaț. Și ce mod mai bun de a face asta decât o sesiune de spa acasă?

ten fresh și luminos

Drept urmare, m-am bucurat astăzi de masca NOVAGE Bright Sublime de la Oriflame. Cum sunt o fană a acestui tip de mască de față, prima impresia a fost chiar bună. Chiar după prima aplicare îmi simt tenul mult mai hrănit și catifelat. De asemenea, tenul este radiant și pregătit pentru machiajul de zi cu zi sau pentru o noapte relaxantă. O recomand mai ales atunci când sunteți obosiți si vă simțiți tenul tern.

Masca este foarte usor de aplicat fiind una tip șervețel care se mulează pe forma feței. De la deschiderea plicului veți simți mirosul subtil, fresh si revigorant al acestui produs. Personal, inainte de a aplica masca am folosit si gelul de curățare din aceeași gama, iar după aplicare crema de zi Novage cu SPF 50. Pentru aceste produse am făcut acum ceva timp un review pe care îl găsiți aici Novage SPF 50 Day .

Opinia mea finală este că acest produs este o investiție mică pentru rezultatul pe care îl oferă. Cu siguranță o voi achiziționa și folosi în mod constant de acum înainte. V-o recomand și vouă cu încredere!!

Până data viitoare vă pup și aveți grijă de tenul vostru mai ales in perioada aceasta toridă. 😘 😘

 

Masca de față NOVAGE Bright Sublime
%d blogeri au apreciat: