Bun venit la ORIFLAME 

Dacă te pasionează vânzările
Poți avea un profit de până la 40% din comenzile clienților si cadourile din programul de bun venit. La fiecare 3 săptămâni Oriflame îți oferă un catalog nou cu cele mai recente produse create în Suedia, simplificându-ți vânzarea, prin simpla prezentare a catalogului.
Puteţi vinde foarte uşor cu ajutorul unui catalog Oriflame deoarece trebuie doar să arătaţi catalogul prietenilor, cunoscuţiilor, Oriflame venind în intâmpinarea clienţilor d-voastră cu o nouă ofertă de produse la fiecare 21 de zile, putem spune că, catalogul va face singur vânzarea.
Ca şi reprezentant Oriflame beneficiaţi de reduceri faţă de preţul de catalog, în funcţie de valoarea comenzilor d-voastră, cu cât comanda este mai mare, cu atât veți avea o reducere aplicată la factură mai mare:

 

Programul de bun venit iti aduce urmatoarele premi  !


PASUL 1 (C9-C10) Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C9 sau C10 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi Mascara The ONE Eyes Wide Open plus Creionul dermatograf pentru ochi The ONE High Impact în valoare totală de 52.89 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei *Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C9 – dacă te-ai înregistrat în Perioada campaniei C9 şi în C10 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei c9 – C10 2017

 

 

 

 

PASUL 2 (C10-C11) Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C10 sau C11 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi Portofelul Be Inspired, în valoare de 79.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei. *Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C10 – dacă te-ai înregistrat în Perioada campaniei C9 şi în C11 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C10

 

 

 

 

PASUL 3 (C11-C12) Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C11 sau C12 (în funcţi de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi geanta Gratitude, în valoare de 149.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei. *Comanda pentru pasul 1 trebuie plasată în C11 – dacă te-ai înregistrat în Perioada campaniei C9 şi în C12 – dacă ai fost înregistrat ca şi consultant în perioada campaniei C10.

 

 

 

 

 

Bun Venit C9-C10 / 2017
%d blogeri au apreciat: