Buna tuturor 👑,

 

Bronzing peaaarls!! Iubesc tot ce tine de produsele make up pentru contouring, bronzing, blush. Drept urmare, am incercat perlele bronzante de la Giordani Gold in nuanta Natural Radiance.

Prima impresie despre aceste perle, „a little goes a long way”. Sunt foarte pigmentate, deci trebuie folosit putin produs pentru a obtine efectul dorit.

Dupa cum ne-a obisnuit gama Giordani Gold, ambalajul este foarte practic, clasic, rezistent si aspectuos. Bineinteles, vin impreuna cu un buretel aplicator ( calitativ, ce e drept), pe care personal nu il folosesc pentru ca mi se pare ca intind mult mai bine produsul cu o pensula speciala si am o evidenta mai buna asupra cantitatii de produs pe care vreau sa o folosesc.

 

Despre culorile perlelor, pot spune ca sunt o imbinare de nuante calde cu pigmenti maro-aurii si roz. Ofera un aspect bronzant, da totodata fresh, fara a incarca. De asemenea, ce imi place la acest produs este faptul ca perlele sunt rezistente si raman pe ten mult timp chiar si pe timpul verii cand este mai cald.

Un lucru de care eu, personal, nu sunt foarte incantata  este pigmentul roz din aceste perle care iese in evidenta destul de mult (eu fiind adepta nuantelor de maro-auriu, peach..).

Impresia finala este ca aceste perle isi merita banii si sunt extrem de utile si chic pentru sezonul cald!! Recomand 👍👌

Giordani Gold, Bronzing Pearls
%d blogeri au apreciat: