PRIMA ÎNTÂLNIRE
Calmează-ți starea de nerăbdare caracteristică unei prime întâlniri cu mirosul de iasomie, care este un binecunoscut calmant al stresului și anxietății. Aflat la baza multor parfumuri elegante, iasomia are o aromă proaspătă, florală care inspiră o senzație de lux fără a fi copleșitoare. În cazul în care întânirea decurge bine, iasomia este de asemenea recunoscută pentru stimularea dorințelor.
Încearcă: Eclat Femme 

 

O RELAȚIE COMPLICATĂ
În cele mai noi relații, există o etapă de „suntem împreuna, nu suntem împreună“. Un moment în care există exclusivitate, dar nu neapărat oficială. Pentru această perioadă plină de dorințe și în același timp ambiguă, îți vei dori un parfum care să scoată în evidență carisma feminină.
Alege: Power Woman

 

PERIOADA LUNII DE MIERE
Leagă sentimentul de a fi îndrăgostit lulea de cineva, de un parfum care este proaspăt și deosebit de  senzual în același timp. Încearcă mix-urile orientale – acestea sunt cele mai ademenitoare!
Aplică: Amber Elixir Crystal

 

PARTENERI PE TERMEN LUNG
Ai auzit că după un timp, cuplurile începe să semene între ele? Acest lucru se datorează faptului că partenerii pe termen lung au tendinta de a imita stilul de viață al celuilalt, cum ar fi manierele și expresiile faciale pe măsură ce se apropie tot mai mult unul de celălalt. Sărbătorește aceste similitudini cu arome complementare de la Giordani Gold.
Pentru amândoi: Giordani Gold Original și Giordani Gold Man

 

ANIVERSARE
Trandafirul reprezintă un simbol al iubirii veșnice. Astfel încât, ce altă modalitate mai bună pentru a comemora aniversarea ta decât cu un parfum Volare care are la bază aroma de trandafir?
Poartă: Volare, Volare Forever 

Articol preluat de pe oriflame.ro

CUM SĂ ALEGI UN PARFUM PENTRU O SEARĂ ÎN ORAȘ
%d blogeri au apreciat: