1 – Care este comanda minima ?
Comanda minim este de 1 produs .

2 – Care este discountul la comenzile mele ?

3 – Cat costa transportul coletului si taxele ?

4 – Prin ce se livreaza coletul si cum se plateste ?
E simplu, produsele sosesc prin URGENT CARGUS in 2-3 zile si plata se face LA LIVRARE (RAMBURS)

5 – Care sunt cadourile mele ?

 Înscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de minim 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris. Revino în campania următoare şi alege-ţi, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 1. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris*. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-în-1 The ONE WonderLash, pentru 5 lei.

Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de minim 250 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din următoarea campanie alege-ţi, pentru numai 7 lei, una din cele 4 opţiuni de produse de la Pasul 2. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din a doua campanie de la înscriere**. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat crema hidratantă de zi True Perfection, pentru 7 lei.

Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de minim 350 lei cumulat (preţ de catalog). La prima comandă din campania următoare alege-ţi, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 3. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din cea de-a treia campanie de la înscriere***. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat apa de toaletă Eclat Femme, pentru 10 lei.

Bun Venit C7 Oriflame50ani !
%d blogeri au apreciat: