Hello beauties,

Am avut placerea sa incerc corectorul de la Giordani, Secret Concealer, de care sunt fooarte incantata si va voi spune imediat si de ce.

In primul rand, ceva ce nu am mentionat pana acum este faptul ca ador packaging-ul de la toata gama Giordani, care ofera produselor o imagine luxurianta, fiind de asemenea si foarte rezistente la impact.

 

Despre corectorul Secret Concelear: Desi am un ten mai inchis la culoare, am decis sa incerc nuanta cea mai deschisa, si anume, nuanta Light. O intelegere inteleapta, intrucat mi se potriveste perfect  subtonul warm ( galbui) al concealer-ului. De asemenea, am incercat aceasta nuanta si pe tenul prietenei mele care este considerabil mai deschis decat al meu si i se potiveste si ei.

 

Un alt lucru care ma incanta la acest corector este textura si gradul de acoperire mediu; imi acopera foarte bine imperfectiunile, dar mai ales cearcanele, fara a incarca tenul.

Before/After

Un dezavantaj nu foarte mare al acestui concealer, dupa parerea mea, este faptul ca este cam micut in dimensiuni ( iar eu sunt obisnuita sa folosesc destul de mult corector, intrucat am cearcane proeminente), insa compenseaza prin faptul ca are o acoperire destul de mare, prin urmare folosesc mai putin produs.

Cam atat pe astazi despre Giordani Gold Secret Concelear, il recomand cu usurinta! Maine revin cu un review despre Mascara Iconic All-in-One de la Giordani. Pupici

Baton corector Giordani Gold Secret Concelear
%d blogeri au apreciat: