NFO UTILE : CADOURI SI REDUCERE COMANDA ORIFLAME !
1 – Care este comanda minima ?
Comanda minim este de 1 produs .

2 – Care este discountul la comenzile mele ?


3 – Cat costa transportul coletului si taxele ?


4 – Prin ce se livreaza coletul si cum se plateste ?
E simplu, produsele sosesc prin URGENT CARGUS in 2-3 zile si plata se face LA LIVRARE (RAMBURS)
5 – Cum plasezi comanda ?
1 – O poti plasa Online cu datele primite in SMS (oriflame, ro > Login > Comanda Rapida > Adauga in cos > Continuta > Confirma si comanda )
2 – Telefonic la 0758529660
3 – Email calujac.david@icloud.com
4 – Facebook ( Consultant Oriflame David Calujac )

6 – Care sunt cadourile mele ?

PROGRAMUL DE BUN VENIT ORIFLAME ITI ADUCE !

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C5 sau C6 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi poţi alege Deodorant spray pentru corp Eclat Femme Weekend sau Deodorant spray antiperspirant Eclat Homme, în valoare de 29,90 lei. **Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 5 lei. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat Deodorant spray pentru corp Eclat Femme Weekend , pentru numai 5 lei. Atenţie! Dacă în Pasul 1 alegi produsul pentru femei, atunci şi în ceilalţi 2 paşi vei primi produsele destinate femeilor. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

.

.

.

.

Înscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C6 sau C7 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi parfumul Eclat Femme Weekend sau parfumul Eclat Sport pentru el, în valoare de 99,90 lei.** Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei. Atenţie! Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din categoria destinată femeilor. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

.

.

.

.

.

Inscrie-te la Oriflame, cumpără produse din catalogul C7 sau C8 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi vei primi Setul ceas şi bijuterii Gratitude Deluxe sau Ceasul bărbătesc Gratitude, în valoare de 179,99 lei.** Produsele se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei. Atenţie! Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din categoria destinată femeilor. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

Pentru a te inscrie CLIC

 

 

Bun venit la Oriflame 50 Ani ! CADOUL TAU !
%d blogeri au apreciat: